کارخانه تولید شیره خرما برسام از جمله تولید کنندگان مرغوب و درجه یک این محصول است. این کارخانه سال ها در این مورد تجربه تولید دارد و به جهت اهداف مشتری مداری بهترین کیفیت و قیمت شیره را در اختیار مشتری قرار می دهد.
سابقه طولانی و درخشان استان یزد بخصوص شهر اردکان در تولید فرآورده های خرما و انگور در سطح صادرات هم مشخص شده و کیفیت این محصولات در سطح استان و کشور پیدا نموده است.
کارخانه تولید شیره خرما
کارخانه تولید شیره خرما برسام در این زمینه پیشگام در سطح استان و ایران بوده است. این کارخانه در جهت شیرین کردن کام و سلامت جامعه در حال فعالیت می باشد. بهترین و مهمترین تولیدات خود را در سایت اینترنتی و نمایندگی مجاز در اختیار هموطنان قرار داده است.
تنوع محصولات راهبردی این شرکت از مزایا و برتری جویی آن می باشد. طعم و مزه محصولات آن هم مثال زدنی است که در جهت ایجاد اصالت و سلامت جامعه هم به پیش می رود.
تولید شیره خرمای خوب
محصولات تولیدی در شرکت برسام فاقد هر گونه مواد افزودنی است. همین عامل باعث ماندگاری این نام در صنعت غذایی کشور است.
به تعدادی از محصولات درجه یک شرکت برسام اشاره می کنیم:
- ارده طعم دار شکلاتی قهوه
- ارده با طعم ارده با شکلات شیری
- ارده طعم دار تک نفره
- حلوا ارده پسته ای
- حلوای برسام تک نفره
- حلوای ارده ساده
- روغن کنجد پخت و پز
- کنجد بو داده
- شیره خرما درجه یک
- حلوا کنجدی 15 گرمی
- ارده معمولی 500 گرمی
- ارده و شیره خرما مخلوط
- روغن کنجد معمولی
- شیره خرمای صادراتی
کارخانه تولید شیره خرما در سطح کشور محصولات خود را در فروشگاه های آنلاین در اختیار بازدید کنندگان گرامی قرار خواهد داد. رقابت بالایی که امروزه به جهت فراوانی محصولات بوجود آمده است شرکت تولیدی و محصولات خوراکی تمام تلاش خود را به کار بسته اند تا بهترین نوع کیفیت را روانه بازار بزرگ این محصول کنند.
شیره خرمای صنعتی برسام
در روش صنعتی با کمک حرارت و آب، مواد جامد موجود در خرما در آب کامل می رسد. با حرارت در دمای مناسب شیره این میوه به صورت فرآوری شده و صمغ از خرما بیرون می زند. این صمغ تغلیظ شده را در ظرف های بزرگ می ریزند و اجازه می دهند سرد شود.
شیره خرما به روش سنتی معایبی دارد:
اصول بهداشتی در تهیه و تولید و بسته بندی به طور معمول رعایت نمی شود.
رنگ محصول تولید مناسب نیست و در بیشتر مواقع تیره است.
راندمان تولید در روش سنتی بسیار پایین است.
غلظت شیره خرما در روش های قدیمی زیاد استاندارد نیست.
این نوع شیره طعم مناسبی ندارد چون املاخ معدنی به درستی مخلوط و تغلیظ نشده اند.
پایین بودن درصد قند شیره در هنگام حرارت دهی اتفاق می افتد.
اسیدیته شیر خرمای صنعتی در حد مجاز باید باشد. رنگ شیره خرما باید شفاف باشد و تحت شرایط طبیعی نگهداری نباید تغییری در ان ایجاد شود. میزان Ph محصول باید در حد ¾ یا 5/3 باشد. میزان مواد مخلوط در شیره خرما در حدود 73 درصد باشد. میزان خاکستر در شیره باید 1/5 باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.