پخش بهترین شیره انجیر صادراتی اصل به صورت عمده و با کیفیتی منحصر به فرد و درجه یک توسط این فروشگاه معتبر انجام می شود، شیره انجیر اصل از جمله محصولات غذایی بسیار خوشمزه و پرخاصیت است که علاقمندان فراوانی داشته و در بسته بندی های مختلف و متنوع وزنی در بازار موجود می باشد، برای خرید بهترین شیره صادراتی با قیمتی استثنایی می توانید به شیوه غیر حضوری و اینترنتی از طریق این مرکز پخش اقدام نمایید.
آشنایی با مراحل تصفیه شیره انجیر طبیعی
مراحل تصفیه شیره انجیر طبیعی شامل اصول خاصی است و به روش های ویژه ای انجام می شود، قبل از آشنایی با این مراحل باید گفت که لازم است انجیر قبل از تصفیه به روش مناسب عصاره گیری شود و سپس وارد مرحله تصفیه گردد، عصاره انجیر رنگی تیره و طعمی گس دارد و نیاز است که عمل تصفیه روی آن انجام شود، تصفیه شیر انجیر به دو روش قابل انجام می باشد.
در روش اول عصاره انجیر را حرارت داده می شود و مواد مورد نیازی مثل آب آهک به آن اضافه می شود، درجه حرارت مناسب و استاندارد در این مرحله 50 درجه سانتیگراد می باشد و همچنین در این مرحله بایستی دقت زیادی در میزان و نوع مواد افزودنی کرد تا شیره ای با کیفیت و خوشمزه بدست آید، در روش دیگر برای بهتر شدن رنگ و طعم شیره انجیر، لازم است که از رزین کاتیونی عبور داده شود و پس از آن از رزین آنیونی آن را عبور می دهند تا یون های ناخالص شیره انجیر از آن به خوبی جداسازی شود.
در آخرین مرحله تصفیه، بعد از جداسازی مواد اضافی و رسیدن شیره به غلظت مناسب باید مواد معدنی موجود در شیره انجیر به طور کامل فیلتر شود، در هر دو روش تصفیه شیره ای عالی و درجه یک تولید می شود و هر تولید کننده با توجه به شرایط خاص یکی از این دو روش را برای تهیه شیره انجیر طبیعی انتخاب می کنند.
روش تشخیص شیره انجیر صادراتی اصل
شیره انجیر به دو روش صنعتی و سنتی تهیه می شود و کیفیت محصول بدست آمده در هر دو روش بسیار عالی و مطلوب است، با وجود شیره های انجیر زیادی که در بازار وجود دارد لازم است تا روش تشخیص شیره انجیر صادراتی اصل را بلد باشید تا بتوانید یک شیره انجیر مرغوب و خوشمزه انتخاب و خریداری کنید.
در هنگام خرید این محصول به ویژگی های طاهری و طعمی آن کاملا دقت کنید، بنابراین می توان گفت طعم شیره انجیر یکی از روش های مهم تشخیص اصل بودن و با کیفیت بودن این شیره می باشد، طعم شیره انجیر باید شیرین و مطبوع باشد و چون از انجیر تازه تهیه شده بایستی هنگام چشیدن، طعم انجیر را در آن احساس کنید.
رنگ شیره یکی دیگر از روش های شناخت یک شیره انجیر مناسب است، رنگ این شیره غالبا عسلی و مایل به قهوه ای می باشد و مانند شیره خرما خیلی سیاه و تیره نیست، میزان خلوص شیره انجیر نیز اهمیت زیادی در میزان کیفیت آن دارد، چون در تهیه این محصول از خاک سفید استفاده می شود و کاملا تصفیه می گردد معمولا شفاف و روشن تر از سایر شیره هاست.
توزیع عمده شیره انجیر صادراتی اصل
توزیع عمده شیره انجیر صادراتی اصل به صورت کاملا مستقیم و توسط این مرکز باسابقه انجام می شود، شیره انجیر صادراتی با استفاده از درجه یک ترین و تازه ترین انواع انجیر تولید شده و در تهیه آن از روش های ویژه و دستگاه های مجهز کمک گرفته شده است، این شیره انجیر با تضمین کیفیت از سوی فروشنده و توزیع کننده ارائه می شود.
قیمت فروش شیره انجیر اصل بسیار ارزان و مقرون به صرفه می باشد زیرا همان طور که بیان شد شیوه توزیع این شیره به شکل بدون واسطه بوده و بنابراین با قیمت پایین تری عرضه می شود، با مراجعه به سایت فروش و عرضه شیره انجیر صادراتی خواهید توانست انواع این محصول را به روش آنلاین سفارش دهید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.