مرکز خرید شیره خرمای سعمران

مرکز خرید شیره خرمای سعمران به دلیل خدماتی مانند مشاوره های رایگان که به مشتریان عرضه می کند همیشه بازار داغی دارد چون مشتریان ضمن خرید می توانند اطلاعات کافی در مورد محصول کسب کنند.

شیره خرما یکی از خوراکی های خوشمزه، شیرین و انرژی زا می باشد و طبع گرم و خشکی دارد به همین دلیل برای افراد سرد مزاج بهترین گزینه می باشد.

مرکز خرید شیره خرمای سعمران

ویژگی های شیره خرما درجه یک

ویژگی های شیره خرما درجه یک

ویژگی های شیره خرما درجه یک شامل گزینه های زیر می شود:

  • رنگ آن باید شفاف و بدون مواد افزودنی باشد.
  • بوی سوختگی، کپک زدگی، ترشیدگی ندهد و طعم آن بی نظیر باشد.
  • فاقد از پوست و هسته خرما باشد.
  • میزان PH آن باید بین 3.4 و 5.3 باشد.
  • بیشترین حد مجاز خاکستر آن باید 5.1 درصد باشد.

این ماده غذایی خاصیت های فراوانی دارد و همین باعث افزایش مصرف و فروش آن شده است که ما در زیر به برخی از آن ها اشاره می کنیم:

  • خاصیت ملین کنندگی دارد و برای رفع یبوست و تقویت دستگاه گوارش بدن فوق العاده است.
  • برای فعال شدن سلول های عصبی می توان هنگام صبحانه آن را با شیر ترکیب و میل کرد.
  • منبع پروتئین می باشد به همین دلیل ورزشکاران برای تقویت عضلات خود باید از آن خرید و مصرف کنند.
  • منبع ویتامین آ و کاروتنوئید می باشد و برای رفع بیماری های چشمی مانند شب کوری و خشکی چشم مفید می باشد.
  • خانم های بادار برای این که زایمان راحت و بدون دردی داشته باشند باید شیره خرما مصرف کنند چون این خوراکی می تواند دهانه رحم را بازتر کند.
  • غنی از آهن و اسید فولیک است و به طرز معجزه آسایی می تواند به رفع کم خونی کمک کند به طوری که می توان به جای قرص های آهن از آن استفاده کرد.
  • برای رفع خستگی و اعصاب مناسب می باشد چون منبع ویتامین ب است.

عرضه کننده شیره خرمای سعمران

عرضه کننده شیره خرمای سعمران

عرضه کننده شیره خرمای سمعران با توجه به سطح در آمد مختلف مشتریان خود سعی می کند محصول را در بسته بندی و قیمت های متنوعی عرضه کند تا خریداران با توجه به درآمد بتوانند محصول را تهیه کنند و با مصرف آن به سلامتی خود کمک کنند.

شیره خرما را می توان به تنهای یا با ارده ترکیب و به عنوان صبحانه و میان وعده مصرف کرد. شیره خرما از روی هم انباشتن شدن خرما ها بدست می آید. برای تولید این محصول روش های مختلفی وجود دارد اما دو روش تولید باعث می شود شیره خرما ارگانیک و کاملا طبیعی باشد، که می توان به روش استفاده از حوضچه ها و سبد هایی که به وسیله برگ خرما تهیه شده اند اشاره کرد. در این دو روش خرما ها روی هم انباشته می شوند تا در اثر فشار، شیره ها از دریچه حوضچه ها و درز های و سوراخ های سبد ها خارج شوند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما